Kuddeleider voor authentiek leiderschap

Au-then-tiek: betrouwbaar, geloofwaardig, echt

Welke leiderschapsstijl pas je van nature toe?
En welke wordt vanuit jouw bedrijf verwacht?
Wordt jouw leiderschapsstijl gezien? Word jij gezien?
Wat werkt er wel voor jou in het aansturen van teams en wat niet?
Welke vaardigheden en methodes heb je (nog) nodig?

Wil je aan de slag met jouw stijl van leidinggeven binnen een team, afdeling of binnen het bedrijf? Volg dan deze training voor meer inzichten in jouw leiderschapsstijl én hoe je deze effectief in kunt binnen jouw bedrijf of afdeling.

Inzicht in authentiek leiderschap door paarden?

Onze paarden leven in een kudde binnen een Paddock Paradise. Zij zijn vrij om te gaan en staan waar zij willen zijn op dat moment. Op het moment dat wij met mensen in de bak komen, dan zijn zij nieuwsgierig en komen vaak kijken en meedoen. Zij spiegelen vervolgens het gedrag van de deelnemers. Ze gaan ineens voor je stil staan, lopen harder als jij langzamer gaat of juist langzamer als jij versnelt, geven een duwtje tegen je schouder of zetten hun hakken (hoeven) in het zand als ze het ergens niet mee eens zijn. Wat betekent hun gedrag? Hoe kun je dat verklaren ten opzicht van jouw natuurlijke leiderschapsstijl?

Door de directe feedback van het paard en de open vraagstelling van de coach, kom je snel tot bepaalde inzichten. Door de kracht van herhaling kun je direct ervaren wat authentiek leiderschap voor jou persoonlijk inhoudt en hoe je deze het meest effectief in kunt zetten.

Wat levert het je op?

  •  Je ervaart en leert welke leiderschapsstijl op jou van toepassing is.
  • Je leert welk gedrag wel of niet werkt.
  • Je ervaart wat er bij de ander gebeurt wanneer jij in jouw kracht staat.
  • Je leert hoe je in je kracht kunt komen.

In-company

Deze training is in-company te volgen. Het is geschikt voor leidinggevenden binnen een bedrijf waar onderling geen hiërarchische verhouding is.
Veiligheid, vertrouwen en communicatie zijn belangrijke eigenschappen voor deze training.

De groep bestaat uit maximaal 6 personen zodat er voldoende aandacht is voor iedere deelnemer. Wij zijn met 2 coaches aanwezig om de groep en de kudde paarden te begeleiden.

Duur: 3 – 3,5 uur.

Kosten: € 225,– per deelnemer (ex. btw).