Over KuddeCoaching

Individuen en groepen coachen én met paarden werken. Bianca van der Voort, de drijvende kracht achter KuddeCoaching, combineert beide expertises binnen haar eigen bedrijf. Zij heeft al veel mensen mogen begeleiden naar meer kennis over zichzelf en het eigen gedrag en groepen beter laten samenwerken.

Niet zomaar een paardenmeisje

Bianca is, naast haar werkzaamheden met paarden, al vele jaren werkzaam bij Stichting Ipse de Bruggen. In de functie van woonbegeleidster zorgt zij voor kinderen en jongeren met een (lichte) verstandelijke beperking en een diagnose zoals bijvoorbeeld ADHD en/of ASS. Extreem gedrag, heftige verhalen of gesloten gedrag: Bianca weet precies hoe ze daar mee om moet gaan.

Omdat zij al vanaf haar vijfde jaar met paarden omgaat, weet zij als geen ander hoe gevoelig paarden zijn voor gedrag, dat zij anders reageren wanneer je vrolijk, boos of verdrietig bent.

Bianca heeft de opleiding tot Equine Assisted coach. Deze opleiding is door NOBCO (Nederlandse Orde van BeroepsCoaching) en EMCC (European Mentoring & Coaching Council) geaccrediteerd.

Bianca volgt nu nog regelmatig cursussen, bijscholen en intervisies om haar kennis up-to-date te houden, zo heeft ze de nascholing Systemisch Coachen afgerond, is ze in het bezit van een BHV diploma en heeft ze de opleiding Teamcoaching gevolgd.

Naast het coachen van individuen en teams geeft Bianca ook les aan toekomstige paardencoaches.

Het team van KuddeCoaching

Naast Bianca staat Jos, hij is de technische man die het terrein onderhoudt en verzorgt, inclusief de verblijven van de paarden.

Regelmatig werkt KuddeCoaching samen met collega coaches om voor opdrachtgevers een zo breed en professioneel mogelijk aanbod te kunnen bieden. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Bianca? Stuur haar dan vooral een mail.

De paarden van KuddeCoaching

Bij KuddeCoaching maken we tijdens het coachen met paarden nadrukkelijk gebruik van de  natuurlijke gedragingen van de paarden. Daarom leven ze bij ons in een zo natuurlijk mogelijke leefomgeving, de zogeheten Paddock Paradise.

Onze kudde voor coaching met paarden bestaat momenteel uit:

Livia

Livia is een vosbonte Shetlandpony, merrie uit 2010.

Labelle

Labelle is een Appaloosa, merrie uit 2011.

Lars

Lars is een Fjord, ruin uit 2012.

Ravella

Ravella is een Schwarzwälder Fuchs, merrie uit 2007.