Teamdag met paarden

Zin in een leuke, bijzondere dag met collega’s, vrienden, familie of je (sport) vereniging? Organiseer dan een teamdag bij Horsebuddy. Nuttig en leuk, je werkt hier met humor aan je persoonlijke ontwikkeling en komt ook meer te weten over je teamleden of familie. Een teamdag met paarden is uniek, weer eens wat anders dan de bekende heidag of vlotten bouwen!

Waarom een teamdag bij KuddeCoaching?

  • Op een leuke en effectieve manier werken aan je persoonlijke ontwikkeling en die van het team.
  • Leer elkaar eens op een andere manier zien en kennen.
  • Krijg inzichten en handvatten over je eigen gedrag en die van je team.
  • Leer (nog) beter samen te werken.
  • Voor een ontspannen én leerzame dag!

Spiegelen met paarden? Organiseer eens een teamdag! 

Een teamdag met paarden

Door met paarden bezig te zijn krijg je op een snelle heldere en leuke manier inzicht in patronen en gedrag zonder dat je daar heel veel moeite voor hoeft te doen. Paarden zijn kuddedieren. Ze hebben allemaal een bepaalde rol in de groep. En die rollen zien we vaak terug bij mensen in een groep. Of dat nou collega’s, vrienden, een (project)team of je familie is. Vaak zijn we ons niet eens bewust van die rollen en zijn ze automatisch ontstaan.
Door met zijn allen bezig te zijn met de paarden in onze paddock ga je deze rollen leren kennen en herkennen. We doen dit op een luchtige manier, we maken plezier tijdens deze teamdag!

Voor wie? 

Een teamdag bij KuddeCoaching is voor elke groep geschikt. Of je nou als team, afdeling, collega’s, (sport)vereniging, vrienden, vriendinnen of met je familie iets wilt gaan doen. Kortom voor elke groep die er voor open staat om een dag wat leuks en leerzaams te doen.

De coach

Bianca van der Voort is ervaren coach en aangesloten bij het kwaliteitsregister voor Equine Assisted Coaches (KREAC). Naast haar eigen werkzaamheden met paarden traint zij ook collega paardencoaches.

Ga je binnenkort een teamdag organiseren?

Dan zien we je natuurlijk graag, samen met jouw team, in onze Paddock Paradise!
Voor elk team maken we een invulling die bij jullie past!
Wij hebben een locatie in Delfgauw, centraal gelegen in het buitengebied tussen Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer.

Aanvullend is er de mogelijkheid voor catering (lunch, borrel of barbecue) en kunnen we natuurlijk rekening houden met speciale dieet wensen.

De teamdag is uit te bereiden met bijvoorbeeld een vergadering bij ons op locatie. Dus bijvoorbeeld in de ochtend de vergadering en in de middag de teamdag in de paddock, of andersom.

Aanvraag offerte

Geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte of overleg? Vul het formulier hieronder dan in, Bianca neemt dan persoonlijk contact op.

Aanvraag teamcoaching
Ik ben geïnteresseerd in:

Contact

Meer weten of direct jouw dagje uit reserveren? Bel of Bianca en bespreek met haar de mogelijkheden. Tot gauw?